Evenementen in april 2024

Je bent hier: ://Bezinning in Advent
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Dagelijks een moment van bezinning. De dag ermee beginnen of eindigen. Zeker een tijd als Advent nodigt daartoe uit. Maar vaak komt het er niet van, door drukte of andere oorzaken. Het samen met anderen doen kan zeker helpen. Daarom nodig ik u uit voor ‘Bezinning in Advent’.

In de adventstijd komen we iedere donderdagavond van 19.30 tot 20.30 uur bij elkaar in een van de zalen van de kerk. We lezen een tekst, laten onze gedachten erover gaan en delen met elkaar hetgeen de tekst bij ons oproept, we bidden en zingen een lied. Ook thuis ontvangen we iedere dag per E-mail een tekst ter overweging en gebed. De teksten komen van de paters Jezuïten via de site www.ignatiaansbidden.org. Als u zich op deze site aanmeldt ontvangt u zaterdagavond 2 december a.s. de eerste tekst.

Het initiatief voor ‘Bezinning in Advent’ komt van Jan en Lia Peters die sinds begin dit jaar in Dieren wonen. Zij zijn beiden emeritus-predikant en zullen het gesprek leiden. Het initiatief sprak mij erg aan en ik zal dan ook als gastheer optreden.
Wie wil meedoen kan zich bij mij aanmelden, graag voor 4 december a.s. (c.bochanen@pkndieren.nl).
Vergeet u ook niet u aan te melden voor de teksten bij www.ignatiaansbidden.org

Data: donderdag 7, 14 en 21 december 19.30 – 20.30 uur, Ontmoetingskerk.
Aanmelden voor 1 of 2 avonden is ook mogelijk.
U bent van harte welkom.

ds. Kees Bochanen.