De Midlife-groep ‘Samen op pad’

Je bent hier: ://De Midlife-groep ‘Samen op pad’
Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Ga je 9 februari 2019 mee cultuur snuiven in Deventer?
Ben je tussen de 35 en 55 jaar, dan zijn er dit seizoen een paar gezellige en actieve activiteiten waar je aan mee kunt doen. Activiteiten die in het teken staan van ontmoeting en gezelligheid.

Samen op pad. De eerste activiteit was op zaterdag 6 oktober. Met een kleine groep hebben we heerlijk in de zon gewandeld in de bossen bij paleis Het Loo. De volgende activiteit is op zaterdag 9 februari 2019. We starten dan op het NS-station in Dieren (ca. half 10, exacte tijd volgt later). We nemen de trein naar Deventer. In Deventer gaan we eerst naar de Lebuïnuskerk. Ingrid de Zwart (vrouw van ds. Kees Bochanen) is daar predikant en leidt ons rond door de mooie gotische hallenkerk. Na de rondleiding gaan we naar een leuk eetcafé op de Brink om samen te lunchen. Het voorstel is om na de lunch museum De Waag te bezoeken, eveneens aan de Brink. Daar is dan de tentoonstelling ‘Deventer Boekenstad’. Maar de invulling van de middag kunnen we in overleg samenstellen.

Houd deze dag rekening met de volgende kosten: Kosten treinreis; Kosten rondleiding Lebuïnus en koffie; Kosten lunch (ca. €10,-); Kosten
museum De Waag ( €9,- p.p. Met Museumkaart gratis entree.)

Meld je uiterlijk 20 januari 2019 aan. 
Aanmelden kan bij Jolanda Buitenhek, jol.buit@planet.nl of 0313-414128.
Meer informatie over de activiteit krijg je na aanmelding.