Evenementen in april 2024

Je bent hier: :/Ontmoetingsmaaltijd
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Iedereen is van harte welkom,om 18.00 uur, ook als u geen lid van de kerk bent. De vergoeding voor de maaltijd bedraagt slechts 3,50 euro voor volwassenen en 1,75 euro voor kinderen.

Een aantal kookgroepjes, bestaande uit 3 à 4 personen, kookt om beurten en bepaalt de keuze van het menu, doet boodschappen en dekt de tafels. Er is altijd een hoofdgerecht en een smakelijk nagerecht. De tafels worden sfeervol gedekt met een bloemetje. Iemand van de aanwezigen opent de maaltijd op gepaste wijze en aan het slot wordt een lied gezongen.
Mocht u als vaste bezoeker iemand willen verrassen met een waardebon voor een gratis deelname, dan kan dat ook.

Als u mee wilt eten, noteer dan uw naam op de intekenlijst die op de balie ligt, rechts van de ingang naar de kerkzaal.
Telefonisch aan- of afmelden kunt u bij koster W. Eenink tussen 11.00 en 12.00 uur op de dinsdagmorgen die vooraf gaat aan de maaltijd, telefoon: 0313 – 416521 ( b.g.g. 437779 ).

TOEGIFT
Tijdens de maaltijd is er ook gelegenheid voor het geven van een vrijwillige bijdrage. Die heeft afgelopen seizoen maar liefst € 486,45 opgebracht. Hiervoor hebben we 188 pakken wasmiddel gekocht en aangeboden aan de Voedselbank in Dieren. Alle gulle gevers namens de Voedselbank hartelijk bedankt!

PS: Heeft u wel zin om zélf mee te koken, maar wilt u zich eerst oriënteren, neem dan gerust contact met mij op. U bent van harte welkom.

Joop van der Meulen – coördinatie
Telefoon: 0313 – 437779.