Evenementen in februari 2024

Je bent hier: ://Sirkelslag KIDS!
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

Voor ouders met kinderen in groep 6,7 &8:
Thema: Op avontuur met Paulus

*Op 20 november spelen we weer Sirkelslag KIDS! Vanaf 19.15 uur ben je van harte welkom in de Ontmoetingskerk in Dieren. *

We volgen de apostel Paulus tijdens zijn rondreis om het goede verhaal van Jezus en God te delen. Paulus kennen jullie natuurlijk van alle brieven die hij heeft geschreven. En de hulp aan nieuwe gelovigen en kerken. Maar hij deed veel meer dan rustig brieven schrijven en verhalen vertellen. Ja, hij maakte spannende reizen naar verre landen en onbekende steden. Hij werd gevangengenomen en belandde in bijzondere en spannende situaties. Toch stopte hij niet om te vertellen over Jezus en God. Stappen jullie dit jaar tijdens Sirkelslag KIDS met Paulus in de boot om een spannende reis te maken?!

https://jongprotestant.protestantsekerk.nl/themas/sirkelslag-kids/

Aan dit thema is ook het diaconale project van Kerk in Actie gekoppeld: ‘Geef licht aan vluchtelingenkinderen in Griekenland’. Dit thema komt in het spel op meerdere manieren terug. De deelnemers moeten keuzes maken rondom de vijf aspecten van hulp bieden, bijvoorbeeld het voorzien in kleding, onderwijs of voedsel. Daarnaast wordt dit jaar ook de landelijke diaconale huis-aan-huis collecte gekoppeld aan Sirkelslag KIDS, waarbij jong & oud zich gezamenlijk inzetten voor de vluchtelingenkinderen.

Net als andere jaren gaat het in deze editie weer om moed, creativiteit, kennis, snelheid en inzicht. Want alleen de echte volhouders kunnen deze reis tot een goed einde volbrengen! Wie wint dit jaar één van de drie mooie Sirkelslag KIDS bekers? (Aanmelden kan t/m maandag 15 november 2020 via jpkdieren@hotmail.nl)