Evenementen in september 2023

Je bent hier: ://Vitaal ouder worden.. is zo gek nog niet.
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

VITAAL OUDER WORDEN… is zo gek nog niet.

Gezond ouder worden willen we allemaal, maar hoe doe je dat?
Ouder worden begint al vanaf het moment van de geboorte en is een proces dat ons hele leven doorgaat. Hoe kan het dat iedereen anders ouder wordt en wat is ouder worden eigenlijk precies?
Wat maakt dat in bepaalde regio’s op de wereld de mensen heel gezond en fit heel oud worden?
Hebben wij zelf invloed op de manier hoe wij ouder worden of is onze manier van ouder worden een vaststaand feit dat wij maar hebben te accepteren?

ESTER BERTHOLET is ouderenarts met een zelfstandige praktijk in de eerste lijn van Velp/Arnhem en oprichter van ontmoetingscentrum Ons Raadhuis en het Behandelpaspoort. Haar visie is dat ouder worden weliswaar vaak met gebreken komt, maar dat deze gebreken regelmatig te voorkomen of te verminderen zijn. Ook op hoge leeftijd. Daarbij is voldoende kennis (bij ouderen) van groot belang.
Ester geeft u verrassende informatie en een nieuwe kijk op uw gezondheid.

Deze informatie en de nieuwe kijk op gezondheid heeft Ester verwerkt in haar boek
“Vitaal ouder worden is zo gek nog niet, de complete gids om gezond te blijven”.
Het boek kent een grote verzameling onderwerpen en is vooral bedoeld om dingen uit te leggen, zodat je zelf meer kunt regelen rondom je eigen gezondheid. Vanaf half maart ligt het boek in de boekwinkel maar het is ook te koop tijdens deze avond.

De werkgroep Geloof en Maatschappij van de Raad van Kerken Veluwezoom organiseert deze avond. De toegang is vrij, een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de gemaakte onkosten is welkom.
U BENT VAN HARTE UITGENODIGD!

Datum: zondag 7 mei
Plaats: Ontmoetingskerk Admiraal Helfrichlaan 54 Dieren
Tijd: 20.00 -22.00 uur
Inleider: Ester Bertholet