Evenementen in april 2024

Je bent hier: :/We geven de Actie Kerkbalans een klinkende start!
Laden Evenementen
  • Dit evenement is voorbij.

druppels_verbindtIn januari gaat de Actie Kerkbalans 2017 van start. Het thema van de Actie Kerkbalans is “Mijn kerk verbindt”. We zijn door de kerk verbonden met God, met elkaar en met de generaties voor en na ons. We houden elkaar vast in geloof en verbinden ons met mensen die steun nodig hebben. Nu het steeds vaker ‘ieder voor zich’ lijkt te zijn, is het de kerk die verbindt.

Op zaterdag 21 januari 2017 om 13.00 uur zullen verspreid over het land de kerkklokken klinken. Het is de start van de Actie Kerkbalans 2017. Ook in onze Ontmoetingskerk zullen we daar aan mee doen. Met het inluidmoment worden alle betrokkenen enthousiast gemaakt over wat de kerk kan betekenen. Niet alleen voor de kerkleden maar ook voor de wereld dichtbij en ver weg. Een mooie motivatie voor Kerkbalans! Iedereen – Kerkbalans-vrijwilligers, kerkenraadsleden, gemeenteleden, andere geïnteresseerden -, is welkom om bij het inluiden aanwezig te zijn. Want met z’n allen maken we Kerkbalans mogelijk en dankzij Kerkbalans kunnen we als kerkgemeenschap actief zijn.

De klok luiden we niet zelf. We zijn verheugd dat wethouder Vugts van de gemeente Rheden bereid is om die dag de klok te luiden, als start van de Actie Kerkbalans. Journalisten zijn ook welkom om verslag van deze aftrap van Actie Kerkbalans 2017 te doen.

We starten om 12.30 uur. Om 13.00 uur wordt dan onze klok geluid. Aansluitend zijn er broodjes als lunch voor iedereen. Om 13.30 uur sluiten we de bijeenkomst af.

Meer weten over de Actie Kerkbalans 2017? Neem dan contact op met Jolanda Buitenhek of Dick Ottevanger via het mailadres kerkrentmeesters@pkndieren.nl. Of kijk op de speciale pagina over de Actie Kerkbalans 2017.