vrijdag 19 november 2021.
De hal van de Ontmoetingskerk wordt dan omgetoverd tot een gezellig restaurant om daar van een heerlijke Colombiaanse maaltijd te kunnen genieten. We zijn heel blij dat jongeren willen meewerken aan deze activiteit.

We hebben plaats voor maximaal 60 gasten die kennis kunnen maken met de Colombiaanse keuken. De maaltijd begint om 18:00 uur en duurt tot circa 20:30 uur; we ontvangen u graag vanaf 17:40 uur. Om uit de kosten te komen en met een knipoog naar Colombia, geven wij als richtprijs mee € 10,00 per persoon. Uiteraard is een beetje meer, zeker als u het naar u zin hebt gehad, voor het goede doel welkom. We hopen op een mooie opbrengst voor ons project: “Onderwijs voor werkende kinderen in Colombia, met name Bogota”.

U kunt u opgeven tot 10 november voor de maaltijd door intekenen op de “Colombia maaltijd lijsten”, welke in de Petruskerk en de Ontmoetingskerk zullen liggen. U kunt u ook per email of telefonisch opgeven bij Christine Schellevis (e-mail: kerkinactie@pkndieren.nl en tel. 421510) of Gert-Jan Meijer (e-mail: gert-jan.en.elly.meijer@xs4all.nl en tel. 421790).

Om het menu te bereiden zijn we uiteraard ook op zoek naar koks die niet bang zijn om Colombiaanse gerechten te bereiden, waarbij opgemerkt wordt dat de recepten voor de gerechten niet moeilijk zijn; buiten koks zoeken we ook enkele snijders. Indien u wilt meedoen in de kookgroep kunt u zich ook bij Christine of Gert-Jan opgeven.

Noteer de nieuwe datum 19 november 2021 alvast in uw agenda en geef u op want vol is vol. Het zou immers jammer zijn als u de maaltijd en het gezellig samenzijn zou missen.