GEZOCHT: dappere kinderen tussen 8 en 12 jaar die met andere kinderen mee willen doen aan de wedstrijd Sirkelslag KIDS op vrijdagavond 15 november om 19.15 uur in de Ontmoetingskerk in Dieren.

Opgeven kan tot 1 november via jpkdieren@hotmail.com

Graag even je naam, leeftijd en basisschool vermelden.

 

De komende Sirkelslag KIDS bestaat uit unieke spellen die vragen om verschillende vaardigheden, zoals creativiteit en taal- en rekenvaardigheid. De groepen voeren de opdrachten in een razendsnel tempo uit. Tijdens het spelen wordt het vertrouwen van de kinderen (letterlijk) op de proef gesteld en worden ze aangespoord om elkaar te bemoedigen.

Naast het bemoedigen van elkaar zorgen de groepen dit jaar ook voor een bemoediging richting de jongeren van De Glind. In dit dorp wonen kinderen en jongeren die door verschillende oorzaken niet meer thuis wonen. De Glind vangt hen op in gezinshuizen, zodat ze in veiligheid opgroeien. Het gaat om dappere jongeren die wel een bemoediging van jullie groep kunnen gebruiken.

Sirkelslag KIDS is een spannend en interactief spel tussen kindergroepen (8-12 jaar) uit heel Nederland. Je speelt het spel op vrijdagavond 15 november gewoon vanaf je eigen locatie. Jullie groep speelt tegen honderden andere groepen uit heel Nederland.

Voor meer info kijk op

https://jop.nl/actueel/dappere-teams-gezocht-voor-sirkelslag-kids-2019