Op 14 mei zal er na de dienst in de regenboogzaal een presentatie worden gehouden door de Expeditie Ghanaleden. De jongeren zullen aan de hand van foto’s vertellen over hun bijzondere reis!

De expeditie groep was 20 april vertrokken naar  Ghana! 

De expeditie bestaat uit een groep van 15 enthousiaste jongeren, verbonden aan de Protestantse kerken in Dieren, Rheden en Voorburg en de Hervormde Gemeente Spankeren, Laag Soeren en Dieren N.O.  

Info:

Onderwijs geeft je een toekomst!
In de meivakantie gaan wij met een groep van 16 jongeren op werkreis naar Adawso in Ghana.
Wij gaan ons daar volledig inzetten voor Compassion for Humanity (C4H). C4H is opgezet door Emmanuel Kwesi Nkrumah om kansarme kinderen onderwijs te geven en de jeugdwerkeloosheid terug te dringen. Een paar jaar geleden is hij begonnen met een klein schooltje en een kleine bibliotheek. Immers: ‘Onderwijs geeft je een toekomst!’
Wij gaan daar meehelpen met o.a. onderhoudswerkzaamheden, het bouwen van een speeltuin( er zijn daar geen speeltoestellen), organiseren van sport/speldagen voor de kinderen. Behalve dat het voor de kinderen daar geweldig fijn is dat er geld en mankracht komt helpen, is het voor ons die meegaan een kans om onze kijk op de wereld te verbreden.
We willen natuurlijk veel kunnen doen daar. Daar is geld voor nodig. Dit proberen we door verschillende acties bij elkaar te krijgen. U hoort nog van ons!

Kijk op onze website: www.expeditieghana.nl

 de website van C4H
www.compassion4humanity.org

of op onze facebookpagina:
www.facebook.com/werkreisghana

Stan, Daniel K, Daniel Q, Daniel B, Reanda, Evelien, Linda, Marjolijn, Noah, Ruben, Christiaan, Sebastiaan, Felice, Luuk, Anna, Jemijn, Hans, Arjan, Marjo en Angelique