In de afgelopen week is dankzij gezamenlijke inspanning van een ploeg vrijwilligers een prachtige schildersklus uitgevoerd in de onze kerk.

De Rode Zaal en centrale hal zijn in ruim drie dagen voorzien van een mooie nieuwe witte verflaag. Zowel hal als Rode Zaal hebben hiermee weer een frisse mooie uitstraling.

Het was een pittige klus omdat grote delen van ‘schoon metselwerk’ van een eerste nieuwe verflaag zijn voorzien. Het was een hele klus maar het resultaat mag er zijn. Onvoorstelbaar dat er 6 rollen schilder tape, 7 rollers en 10 kwasten zijn gebruikt om 7 grote bakken met verf op de wanden te strijken.

I.v.m. gebruik van de kerkzaal en hal op zaterdag voor een uitvaartdienst is de planning aangepast en dat betekende dat er ook s ‘avonds doorgegaan is. Uiteindelijk moest de keus gemaakt worden om de keuken en de sluis nog niet te schilderen (de verf was ook op). Er is dus nog een klusje te gaan.

Iedereen die zijn schouders er de afgelopen week onder hebben gezet: BEDANKT! Het ziet er weer fris uit. Daar mogen we best trots op zijn.