2016 Jeugdraad sluit seizoen af 1Zondag 26 juni was het zover, de jaarlijkse afsluiting van de jeugdkerk. Deze staat vooral in het teken van een gezellige activiteit met elkaar. Hierbij heten we tegelijk ook de jongeren die overkomen van de kindernevendienst welkom. Niet iedereen kon erbij zijn maar met z’n zestienen hadden we toch een mooie groep. Dit jaar hadden we er een echt uitje van gemaakt, naar (een strikt geheim gehouden bestemming) het Museumpark Orientalis.

Het idee van het park is dat je wandelt door het leven in het oude Midden-Oosten en de kleurrijke wereld te zien krijgt van het Jodendom, Christendom en Islam. Daarnaast is het ook gewoon een heel mooi bosrijk gebied.  Het weer was net opgeklaard en we struinden met elkaar tot in 2016 Jeugdraad sluit seizoen af 3Jeruzalem. Daar bleek dat het park in zijn missie wel kampt met één detail: het weer is niet Oosters maar Nederlands. De zelf meegebrachte lunch moesten we onder een afdak nuttigen en zelfs het afdak bleek niet helemaal bestand tegen de bakken water die naar beneden kwamen. De “Romeinse straat” had al snel meer weg van een waterloop.

Met behulp van buienradar kozen we een geschikt moment om weer naar de uitgang te gaan en daar te verzamelen voor de terugtocht, tot volgend jaar in de jeugdkerk !

2016 Jeugdraad sluit seizoen af 2

  2016 Jeugdraad sluit seizoen af 4