JPK Dieren

Alle geplande activiteiten voor de jeugd, zoals theaterdienst en startkamp in september, kunnnen helaas geen doorgang vinden ivm Corona.
Als jeugdraad zijn we aan t kijken of we toch iets voor de jeugd kunnen organiseren, rekening houdend met 1,5 meter afstand. Dat wordt dan bekend gemaakt via website of app.

 

Als jeugdraad voelen we ons betrokken bij jeugd en jongeren van onze kerk. Een zeer gezellig team dat met veel enthousiasme activiteiten organiseert.

Wie zijn wij?

Silvia Nieuwland; voorzitter jeugdraad

Martin Spaander; jeugdouderling

Mieke Ottevanger; secretaris/penningmeester

Marc Nieuwland; algemeen lid

Annemarie Herscheid; algemeen lid

Ellen Bollen; algemeen lid

Jantine Groenwold; kerkelijk jeugdwerker

 

Vaste activiteiten van de jeugdraad zijn:

 

Kerkelijk jeugdwerker

Als jeugdwerker wil ik op zoek naar verbinding. Verbinding tussen kinderen en jongeren, tussen jong en oud, tussen ouders onderling, tussen binnen en buiten de kerk en waarschijnlijk ben ik dan vast nog verbindingen vergeten. Ik zoek graag naar ludieke manieren om deze verbindingen tot stand te brengen, waarover later meer. Heb jij behoefte om een praatje te maken? Wil jij mij beter leren kennen? Mis je iets in het jeugdwerk? Wilt u een bijdrage leveren aan verbinding, maar weet u niet hoe? Hieronder staan mijn contactgegevens. Mobiel mag je me bellen of appen!

Overdag ben ik op dinsdag en donderdag beschikbaar. De avonden wisselen, maar op maandag zult u mij nooit in Dieren treffen dan studeer ik in Zwolle. Natuurlijk zal ik ook met grote regelmaat in de weekenden in Dieren zijn. Ik hoor graag van je!!

Groetjes, Jantine Groenewold-Mooibroek, kerkelijk jeugdwerker
m. 06 1664 2291 – E-mail: jantinegroenewold@pkndieren.nl

Facebook!

Bezoek onze pagina en wordt vriend, zo blijf je op de hoogte van onze activiteiten.
JPK Dieren (Jongeren Protestantse kerk Dieren)