JPK Dieren

Alle geplande activiteiten voor de jeugd, zoals theaterdienst en startkamp in september, kunnnen helaas geen doorgang vinden ivm Corona.
Als jeugdraad zijn we aan t kijken of we toch iets voor de jeugd kunnen organiseren, rekening houdend met 1,5 meter afstand. Dat wordt dan bekend gemaakt via website of app.

In de jeugdraad zitten allemaal mensen die zich betrokken voelen bij de jeugd en jongeren van onze kerk. Een zeer gezellig team dat met veel enthousiasme activiteiten organiseert.

Dit team bestaat uit:

Ellen Bollen; voorzitter jeugdraad, jeugdouderling

Jantine Groenewold, jongerenpastor

Martin Spaander; penningmeester

Gesiena Roerdink; secretariaat jeugdraad

Jemijn de Coo; lid jeugdraad

 

Vaste activiteiten van de jeugdraad zijn:

Jeugd in de kerk-appgroep voor ouders

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten voor de kinderen en jongeren, zorg dan dat je in de app-groep “jeugd in de kerk”zit. Hierin kunnen alleen beheerders berichten plaatsen. Ieder bericht opent met de doelgroep waarvoor het bericht is. Wil jij een activiteit in deze app geplaatst hebben , neem dan contact op met Martin Spaander of Jantine Groenewold.

Jongerenpastor Jantine Groenewold

Als jeugdwerker wil ik op zoek naar verbinding. Verbinding tussen kinderen en jongeren, tussen jong en oud, tussen ouders onderling, tussen binnen en buiten de kerk en waarschijnlijk ben ik dan vast nog verbindingen vergeten. Ik zoek graag naar ludieke manieren om deze verbindingen tot stand te brengen, waarover later meer. Heb jij behoefte om een praatje te maken? Wil jij mij beter leren kennen? Mis je iets in het jeugdwerk? Wilt u een bijdrage leveren aan verbinding, maar weet u niet hoe? Hieronder staan mijn contactgegevens. Mobiel mag je me bellen of appen!

Overdag ben ik op dinsdag en donderdag beschikbaar. De avonden wisselen, maar op maandag zult u mij nooit in Dieren treffen dan studeer ik in Zwolle. Natuurlijk zal ik ook met grote regelmaat in de weekenden in Dieren zijn. Ik hoor graag van je!!

Groetjes, Jantine Groenewold-Mooibroek, kerkelijk jeugdwerker
m. 06 1664 2291 – E-mail: jantinegroenewold@pkndieren.nl

Facebook!

Bezoek onze pagina en wordt vriend, zo blijf je op de hoogte van onze activiteiten.
JPK Dieren (Jongeren Protestantse kerk Dieren)