Kerkmarkt 2021

De voorbereidingen voor onze markt zijn al in volle gang en iedereen is weer enthousiast dus daar zal het niet aan liggen. We kijken allemaal uit naar de start van deze activiteit in de zomermaanden. De markt wordt gehouden op de vrijdag en vanaf vrijdag 16 juli t/m 17 september a.s. van 10.00 uur tot 11.30 uur in/bij de Ontmoetingskerk te Dieren. Iedereen is straks weer van harte welkom. Wie iets wil vragen kan informatie krijgen via www.kerkinactie@pkndieren.nl of tel. 421510. Christine Schellevis kan u vast verder helpen.

We hopen weer op 10 gezellige marktdagen, maar ook op een goede opbrengst! Alle medewerkers en leveranciers gaan zich inzetten om het door onze werkgroep toegezegde bedrag voor ons project in Colombia (van landelijk Kerk in Actie) bij elkaar te krijgen. Wilt u ons daarbij steunen door de kerkmarkt te bezoeken?

Vanaf 4 april 2021 zijn er al waardebonnen te koop die zijn te besteden op de Kerkmarkt. De waarde van een bon is € 7,50, vrij te besteden op de kerkmarkt. Misschien leuk om als cadeautje te geven. Op de markt in te wisselen voor een kopje koffie met iets lekkers erbij of wat groente en fruit of wat dan ook aanwezig is.