Geen vakantie voor de Kerkmarkt

De zomervakantie kom eraan, maar vakantie geldt niet voor de Kerkmarkt. Deze begint op vrijdag 16 juli as, en wordt 10 weken lang elke vrijdagmorgen gehouden van 10.00 – 11.30 uur in/bij de Ontmoetingskerk in Dieren.

Willen jullie een gezellig uitje dicht bij huis? Kom ons dan bezoeken; het is altijd reuze gezellig en iedereen is van harte welkom.
De leveranciers kunnen hun spullen vanaf 9.30 uur aanleveren; we kijken nu al uit naar wat het aanbod is: groente, fruit, bloemen, jam, en lekkers bij de koffie of voor de verkoop. Van de molen uit Bronkhorst worden te koop aangeboden: muesli, pannenkoekmix, kruidkoekmix en honing. Heeft iemand nog meer suggesties voor de verkoop? Laat het ons weten.

De opbrengst van de Kerkmarkt is bestemd voor ons project in Colombia: Onderwijs voor werkende kinderen in Colombia, met name in Bogota. Meer informatie vindt u iedere maand in Kerknieuws.

Cadeaubonnen à € 7,50, te besteden op de Kerkmarkt, zijn ook nu al te verkrijgen via Christine Schellevis, e-mail: kerkinactie@pkndieren.nl / tel. 421510. Leuk om iemand cadeau te doen en uit te nodigen voor de markt.
We hopen velen van jullie weer te ontmoeten.
We houden ons ook dit jaar weer aan de geldende coronamaatregelen.