De eerste marktdagen zijn achter de rug. Wat is het fijn om elkaar hier te ontmoeten; lekker koffiedrinken met iets lekkers en even bijpraten, een boodschapje doen bij de kraam. Er is erg naar uitgekeken. De eerste week was even wennen maar al snel is het weer gezellig druk geworden.

Bent u nog niet geweest? Toch gauw maar eens proberen.
De markt wordt iedere vrijdag t/m vrijdag 17 september gehouden.
Aanleveren van materialen om 9.30 uur bij de Ontmoetingskerk. De verkoop begint om 10.00 uur – 11.30 uur. Geef de vrijwilligers even de gelegenheid om de kramen in te richten.

Er is iedere week een flink aanbod van verse groenten, fruit, jam, koek etc. Van de molen uit Bronkhorst worden te koop aangeboden: muesli, pannenkoekmix, kruidkoekmix en honing; als extra dit jaar is er ook citroen-mascarpone mix te koop, erg lekker.
Gezien de toenemende belangstelling kunnen we wel extra lekkers gebruiken bij de koffie/thee.
Misschien een leuk idee voor mensen die van bakken houden om iets lekkers te maken voor de markt.
Iedereen is van harte welkom, wij kijken naar jullie uit.

We hopen op nog een aantal gezellige marktdagen, maar ook op een goede opbrengst! En we doen ons best om het toegezegde bedrag voor ons project in Colombia (van landelijk Kerk in Actie) bij elkaar te krijgen. Jullie steun is daarbij hard nodig dus een bezoek aan de Kerkmarkt is heel zinvol en gezellig.

KERKMARKT – waardebon te koop, vrij te besteden op de Kerkmarkt 2021
De waarde van een bon is € 7,50, vrij te besteden op de kerkmarkt. Misschien leuk om als cadeautje te geven. Op de markt in te wisselen voor een kopje koffie met iets lekkers erbij of wat groente en fruit of wat dan ook aanwezig is. Het is altijd gezellig op de Kerkmarkt dus kom vanaf vrijdag16 juli a.s. naar de Kerkmarkt, iedereen is hartelijk welkom.

Aanschaf kramen Kerkmarkt
Er wordt onderzocht of het mogelijk is om via de actie ‘Ik buurt mee’ te komen tot aanschaf van kramen voor de markt. De opbrengst van de markt is t.b.v. ons project voor kinderen in Colombia. Zodra we meer weten zullen wij een beroep op iedereen doen om de cheques die via ‘ik buurt mee’ verspreid worden via de gemeente Rheden, beschikbaar te stellen t.b.v. ons project.
Houdt onze berichtgeving in de gaten