Run4Gold.


Dit jaar sparen we met de kindernevendienst voor de uitzending van Marijn en Noortje Goud bij MAF (Mission Aviation Fellowship). Marijn werkt in Angola als piloot/monteur en vliegt samen met een arts naar afgelegen gebieden om de mensen daar van medische hulp te voorzien en te vertellen over Gods liefde.
Afgelopen oktober heeft Henri Witteveen, de vader van Noortje Goud, een presentatie gegeven aan de kinderen van de kindernevendienst.
Op zaterdag 18 mei wordt namelijk de Run4Gold georganiseerd. Dat is een sponsorloop op de Posbank en de opbrengst van deze loop gaat volledig naar de uitzending van Marijn en Noortje. Voor kinderen wordt er een kidsrun georganiseerd, waar we met een aantal kinderen van de kindernevendienst aan mee gaan doen. Het minimale sponsorbedrag voor de Run4Gold is 10 euro.
Op zondag 5 mei en zondag 12 mei is het mogelijk om de kinderen te sponsoren. Na de dienst lopen zij rond in de hal van de kerk met een sponsorformulier en kunt u een donatie geven.

Natuurlijk kunt u zelf ook mee doen aan de Run for Gold! Naast de twee hardloopparcoursen zijn er ook twee wandelingen uitgezet.
Voor meer informatie zie: http://www.marijnennoortje.nl/maf/run-4-gold

Alvast bedankt voor uw gift!

Hartelijke groet,

Leiding van de kindernevendienst