Plaatje MEVE
Het was een zonovergoten dag toen tachtig ouderen, chauffeurs en begeleiders aan het begin van de middag op pad gingen voor een autotocht door onze prachtige omgeving. Via Brummen, Zutphen, Wichmond, Baak, Steenderen en Doesburg. Bij de IJsselhoeve stond het gebak al klaar, met een kopje thee/koffie erbij was het daar goed toeven.

Rond half vijf keerden de toertochters terug bij de Ontmoetingskerk. Waar onder vrolijke tonen van een accordeon in de feestelijk versierde hal, allen welkom geheten werden voor een versnapering voorafgaande aan de aangeklede broodmaaltijd.

Rika Postema heette allen welkom, ds. Henk Boonen sprak een gelukwens uit namens de predikanten en Cees Alberts, voorzitter van de kerkenraad, mocht vier MEVE-medewerkers van het eerste uur, jubilarissen dus, in het zonnetje zetten.

Met meer dan honderd gasten, waaronder vertegenwoordigers van alle colleges: Kerkrentmeesters, Pastorale Raad en Diaconie, mochten we genieten van een aangeklede boterham, inclusief slaatje en toetje. Ds. Frans Ort opende de maaltijd en ds. Kees Bochanen zette het slotlied in, lied 416, Ga met God en Hij zal met je zijn.

Aan alle gasten, vrijwilligers, medewerkers en gemeenteleden onze hartelijk dank voor hun bijdrage aan dit geslaagd 40-jarig MEVE jubileum.

 

Het MEVE-bestuur

 

Meve40.1 Meve40.2 Meve40.3 Meve40.4 Meve40.5 Meve40.6

 

Meve40.7