Contant geld op zak hebben is lang niet meer vanzelfsprekend. Betalen doen we steeds vaker met de pinpas en ook het betalen met de smartphone komt steeds vaker voor. Deze ontwikkelingen zijn niet meer tegen te houden.

In onze kerk gaan we met deze ontwikkeling mee, want we zijn gestart met digitaal collecteren door middel van een smartphone. Dit systeem zal gebruikt worden naast de gewone manier van collecteren. Doneren met contant geld en collectebonnen kan dus ook en zal altijd mogelijk blijven. Deze nieuwe mogelijkheid kan in de kerk gebruikt worden zonder internet verbinding en thuis met internet verbinding. Ook is er een koppeling met onze online uitzending via kerkdienst gemist.


Als je gebruik wilt maken van de nieuwe manier van collecteren heb je de Givt -app nodig. Ga naar www.givtapp.net/download om de app te installeren. Je kan na het downloaden direct je e-mailadres invoeren en beginnen met geven. Je verdere registratie kan je ook op een later moment afronden. Ook in de App Store en Google Play is de app gratis voorhanden.

Heb je de Givt-app al geïnstalleerd en wil je ook bijdragen aan ons plaatselijk kerkenwerk scan dan de QR code