Dit is het eerste nummer van de nieuwe nieuwsbrief van de Protestantse Gemeente Zuidoost-Veluwezoom i.o.

De nieuwsbrief verschijnt voortaan om de 14 dagen en vervangt de eerdere zondagsbrief van Dieren, de nieuwsbrief van Spankeren en de nieuws-brief ‘Samen..Gaan’. In deze nieuwsbrief zal vooral het actuele nieuws verschijnen, want het kerkblad beslaat daarvoor een te grote periode en is meer gericht op inspiratie en minder op tijdgebonden informatie. Er is een aparte redactie die deze brief samenstelt en uitgeeft. De medewerkers die, bij toerbeurt, de nieuwsbrief verzorgen zijn Elise Spaander, Evelien Schülski-Inia, Lidy te Hennepe, Margreet Buijs, Tineke van Middelkoop en Fred Haandrikman. Kopij kan door iedereen worden aangeleverd via het e-mailadres: samengaan.dierenspankeren@gmail.com
Inleveren kopij uiterlijk de woensdag voor de uitgiftedatum.

Iedereen kan een gratis abonnement op deze nieuwsbrief krijgen. In principe wordt de nieuwsbrief alleen via de e-mail verstuurd, maar voor mensen die geen computer hebben kan ook een papieren versie worden bezorgd.
Alle abonnees die op de verzendlijsten stonden van de Samen..Gaan nieuwsbrief, de nieuwsbrief van Spankeren en de zondagsbrief van Dieren zijn overgezet naar de verzendlijst van deze nieuwe nieuwsbrief en krijgen automatisch de nieuwe nieuwsbrief toegestuurd. Mocht u hem nog niet ontvangen, of wilt u de nieuwsbrief graag bezorgd krijgen omdat u geen computer heeft, dan kunt u een e-mail sturen naar samengaan.dierenspankeren@gmail.com of bellen naar Fred Haandrikman 06-21 59 55 29.

Voor inzage van de Nieuwsbrief:

Nieuwsbrief Zuidoost-Veluwezoom i.o. nr. 2023-01