Op 11 en 12 november a.s. is er weer de 2-jaarlijkse Bazaar van onze Ontmoetingskerk!
Op vrijdag 11 november, van 19.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 12 november van 10.00 tot 16.00 uur. Dan staat de kerk weer vol kramen waar allerlei mooie en leuke spullen te koop worden aangeboden. In de afgelopen maanden zijn er heel veel leuke en nuttige spullen ingebracht.

Grote verloting
Tijdens de Bazaar is er ook weer een grote verloting met als hoofdprijs een schitterende fiets en tal van andere mooie prijzen!
Wanneer u zelf loten wilt verkopen, dan kunt u bij Tinus Pater (telefoon 06-51836026) een boekje met 50 loten ophalen. Eventueel niet verkochte loten kunt u bij hem weer inleveren.
Losse loten, €1,- per lot, zijn alleen tijdens de Bazaardagen te koop.

Tijdens de Bazaar draait natuurlijk ook deze keer weer het Rad van Avontuur.

Extra acties rond de Bazaar
De acties statiegeldbonnen en de wenszuil lopen nog door tot en met de tweede Bazaardag, dus tot en met 12 november!

Dominoday
De jeugdraad organiseert op zaterdag 12 november in de Ontmoetingskerk een dominoday. Jongeren zullen dan een dominobaan opzetten en voor €1,- kan men raden hoeveel stenen er ’s middags omvallen. De opbrengst komt uiteraard ten goede van de bazaar!
De verrichtingen kunnen op een scherm worden gevolgd. Elders in dit blad staat voor de jeugd aangegeven waar zij zich kunnen aanmelden om mee te bouwen.

Bijeenkomst voor medewerkers
Op donderdag 3 november om 20.00 uur worden alle medewerkers aan de Bazaar uitgenodigd voor de laatste informatie en instructies. Vanaf 19.30 uur staat voor hen de koffie klaar!
De bijeenkomst zelf begint om 20.00 uur.

Sjouwers en rijders gezocht
En dan moeten op woensdag 9 november alle ingebrachte spullen vanuit de opslag aan de
Van der Duyn van Maasdamstraat 1a worden overgebracht naar de Ontmoetingskerk.
Wij zoeken mensen met een auto met trekhaak en een aanhanger. Daarnaast hebben we
‘s middags en ’s avonds enthousiaste en sterke sjouwers nodig. Help u mee, dan is een telefoontje naar Paul Boer (0313-421301) voldoende.

Inleverdagen
Er is nog een aantal keren de mogelijkheid om uw verkoopbare spullen voor de bazaar in te inleveren op het adres V.d. Duyn v. Maasdamstraat 1A.
Op zaterdagochtend 29 oktober (van 09.30-11.30 uur) en op donderdag 3 november (van 09.30 – 11.30 uur) is het echt de laatste keer dat u uw spullen kunt inleveren!

Mocht u echt niet in de gelegenheid zijn om zelf de spullen aan te leveren, dan kunt u contact opnemen met Paul Boer, zijn telefoonnummer is (0313-421301).

“De BAZAAR gaat voor CO2 neutraal,
glasisolatie staat centraal”

Namens de Bazaarcommissie,
Koos de Ruijter (secretaris) E-mail: ruijter136@gmail.com