Beste mensen,
Tot nu toe ging het reserveren voor een kerkdienst erg goed. Dank daarvoor! De eerste week van september zijn echter wat dingen opgevallen die het beheer van het reserveringssysteem erg lastig maken. 

Wij, de werkgroep Veilige Herstart Kerk, verzoeken u dringend het volgende in acht te nemen bij het reserveren. Dit doen wij om de dienst veilig te kunnen laten verlopen voor zoveel mogelijk mensen! En daar hebben wij uw hulp bij nodig.

Graag aandacht voor het volgende:
• Het aantal reserveringen wordt verhoogd naar 80 personen.
Helaas betekent dit wel dat er minder gezamenlijk gezongen kan worden. Wel kunnen we zingen in beurtzang of met een klein groepje. 
• Reserveer vóór zaterdag 12.00 uur. Dan kunnen wij een inschatting maken van het aantal mensen en eventueel de kerk daarop inrichten.
• Reserveer alleen voor de EERSTVOLGENDE zondag. NIET voor meerdere zondagen!
• Reserveer liever niet na 12.00 uur op zaterdag. U komt dan óf op de namenlijst van de eerstkomende zondag of helemaal niet. 
• Reserveer digitaal of telefonisch van donderdag t/m zaterdag 12.00 uur.
• Als u niet met kinderen komt: laat het vakje leeg/sla dit vak over.

Vanaf zondag 13 september zal er zoals gewoonlijk weer elke week een mogelijkheid zijn voor kindernevendienst en crèche. Kinderen wel graag aanmelden, omdat deze wel op de lijst moeten staan.

Het koffiedrinken blijft buiten bij mooi, droog weer. Houd ook buiten genoeg – tenminste 1,5 meter – afstand van elkaar.

Houd de website www.pkndieren.nl of de zondagsbrief in de gaten voor de nieuwste ontwikkelingen.

Namens de werkgroep Veilige Herstart Kerkdiensten , Rini van Dijkhuizen