SirkelslagDit jaar spelen we het spel weer samen met de jeugd van de Hervormde Gemeente Spankeren, Laag Soeren en Dieren Noord-Oost. Locatie is de Kerkhorst in Spankeren.

vrijdag 3 februari!

Wat houdt het spel in 2017 in?

Het thema dit keer is ‘Sterk en Dapper’.

Het thema sluit aan bij de 40dagentijd campagne van Kerk in Actie. Overal ter wereld leven sterke meiden en vrouwen en dappere jongens en mannen. In makkelijkere en moeilijkere omstandigheden. Dit vraagt om kracht en om doorzettingsvermogen. Jezus deelt zijn kracht en zijn liefde met ons. En uit liefde volbracht hij krachtig zijn lijdensweg. Laten wij net zo sterk en dapper zijn als Jezus. En delen zoals Hij deelt.

De opdrachten

Als je al eerder hebt meegedaan (en je bent tussen de 12 en 16 jaar) dan weet je dat het spel  vrijdag om klokslag 19.30 uur begint en dat je dan met elkaar opdrachten moet uitvoeren. Deze opdrachten worden of live via internet of via een DVD aan jullie bekend gemaakt. Je speelt met jouw teamleden tegelijkertijd tegen duizenden jeugdigen van andere kerkelijke organisaties. Voor wie het nog niet kent, surf dan naar https://www.sirkelslag.nl/young.

We weten nog absoluut niet welke opdrachten er uitgevoerd moeten worden. Het enige dat we wel weten is dat de opdrachten altijd spannend, actief en uitdagend zijn.

Veel plezier en succes gewenst!