Sinds een paar maanden komen we, eens per twee weken, bij elkaar bij de kerk in Laag Soeren om samen een viering in de sfeer van Taizé te houden in de open lucht.

Naar Frankrijk gaan, zit er dit jaar niet in. Maar omdat we wel graag uit willen wisselen, organiseren we een Taizé weekend in Dieren.

Op vrijdagavond komen we om 20.00 uur bij elkaar. We openen met een kort avondgebed en maken kennis met elkaar. Daarnaast kijken
we naar een korte bijbelintroductie van één van de broeders van Taizé. Zaterdagavond zien we elkaar rond 17.30 uur weer. We eten samen.
We spreken over de bijbelintroductie die we de vorige avond met elkaar keken. Wat hebben we hieraan beleefd? Hoe hebben we dat de dag mee in genomen? Om 20.30 uur kijken we met z’n allen naar de livestream van de viering van het licht in Taizé. Uiteraard vieren we met hen mee. Op zondagochtend komen we bij elkaar voor een korte viering en de tweede bijbelintroductie.
’s Avonds zien we elkaar weer bij de maaltijd. We praten met elkaar over deze tweede bijbelintroductie en sluiten het weekend af met een avondgebed.

Welk weekend? 16, 17 en 18 oktober 2020.

Waar? Dat is een beetje afhankelijk van het aantal mensen dat met ons meedoet. Bij veel aanmeldingen zoeken we een plek in de kerk.
Anders kan het misschien bij iemand thuis of in de tuin.

Liggen de tijden vast? Tja, je moet ergens beginnen als je een planning maakt. Dus het ligt niet helemaal vast. Als je graag mee wilt
doen, maar je moet nog werken laat het even weten. Het volgen van de livestream ligt wel vast; in Taizé zullen ze niet op ons wachten

Wil je meer info? Bel, app of mail gerust met Ariënne Scholten via brian.colen@xs4all.nl of 0313-450007of met Jantine Groenewold via jantinegroenewold@pkndieren.nl of 06 1664 2291.