Woensdag 30 september 2020 Ontmoetingskerk – 19.45 uur (inloop vanaf 19.30)

Graag nodigen we u uit voor de Gemeenteavond, komende woensdag 30 september in de Ontmoetingskerk. De avond staat in het teken van het rapport van de initiatiefgroep Samen…Gaan.

Gerda Pluymert en Jan Paul hebben vanuit onze gemeente deelgenomen aan de Initiatiefgroep “Samen…. Gaan”. Deze initiatiefgroep heeft de mogelijkheden tot samen gaan/samenwerken van vier gemeenten onderzocht. Dit in opdracht van de kerkenraden van de Protestantse gemeenten Dieren, Ellecom/De Steeg, Rheden en de Hervormde gemeente Spankeren/Laag Soeren/Dieren Noord-Oost.

Op deze avond willen we u dus informeren en met u van gedachten wisselen over de ontwikkelingen van het project “Samen….Gaan”. De bedoeling was om een samenvatting van het rapport mee te sturen met Kerknieuws. Door miscommunicatie is dat echter niet goed gegaan waarvoor onze verontschuldigingen. De samenvatting is nu meegestuurd met de digitale versie van de Zondagsbrief en is tijdens de dienst van zondag beschikbaar. Tijdens de gemeenteavond zelf zullen eveneens geprinte exemplaren beschikbaar zijn. Het hele rapport kunt u digitaal opvragen via het emailadres: edithdelange@xs4all.nl.

U kunt zich aanmelden via de website, bij ‘reservering kerkdienst’, of via het vermelde telefoonnummer. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te komen dan kunt u op de vertrouwde manier (via Kerkdienst gemist) de gemeenteavond vanuit huis volgen.

We zijn heel benieuwd naar uw mening. Daarom hopen we u te ontmoeten op 30 september! Van harte welkom.

Namens de kerkenraad,
Bert en Edith de Lange