Dit jaar bestaat de BV Van Verhalen 15 jaar.
Dit willen zij vieren op zondagavond 30 september in de Petruskerk in Spankeren met verhalen en muziek. Het belooft een bijzondere avond te worden. Verschillende vertellers van voorheen zijn uitgenodigd om hun favoriete verhaal te laten horen afgewisseld met de muzikanten die regelmatig de avonden begeleid hebben.

Al 15 jaar organiseert de BVvanVerhalen regelmatig een avond met muziek en vertellingen rondom Bijbelse thema’s. De BV betekent: Bijbelse Vertelgroep. Op een eigenzinnige en (hopelijk) verrassende manier komen oude, vertrouwde verhalen ineens in een ander daglicht te staan. Minimaal 4x per jaar is er een vertelavond, meestal op een zondagavond.
Op deze avonden blijkt dat er veel belangstelling bestaat voor een andere manier van bezig zijn met het geloof. De verhalenvertellers laten horen hoe je ook vandaag kunt twijfelen of bijvoorbeeld tot andere inzichten komt. De ontmoeting na afloop is bedoeld om met de bezoekers ongedwongen aan de praat te komen.

Vertellers van het eerste uur zijn Frans Ort en Roelf Lanting. De samenstelling van de groep is af en toe veranderd maar de intentie is steeds dezelfde: mensen kennis laten maken met de rijkdom van het Bijbelse verhaal in al haar facetten.

Jubileum BV Van Verhalen op zondag 30 september.
Petruskerk in Spankeren
Aanvang 19.00 uur. Tot ca. 21.00 uur
Napraten met hapje en drankje