Op weg naar “normaal”
Afgelopen zaterdag 26 juni werden er veel versoepelingen doorgevoerd. Voor de zondagse vieringen heeft dat de volgende consequenties:

• Het maximale aantal gemeenteleden en medewerkers (nog wel op 1 ½ meter) is verhoogd naar 100 personen.
• Aanmelden via website of telefoon blijft noodzakelijk (80 gemeenteleden en 15 medewerkers).
• Bij binnenkomst ontsmetten en controle op registratie.
• Mondkapje is niet meer noodzakelijk.
• Tijdens de dienst mag er weer gezongen worden.
• Na de dienst is er weer koffie/thee drinken.
• Vooralsnog blijven coördinatoren voor begeleiding van gemeenteleden aanwezig.

Het gaat gelukkig snel naar een situatie waarbij de kerkzaal weer vol mag stromen. Er zijn dus nu weer meer gemeenteleden welkom. Meld u dus aan!

Hoe aan te melden:

U gaat naar het kopje kerkdienst en dan naar reserveren. U komt vervolgens bij de kalender waar u zich voor de eerstkomende zondag kan opgeven (tot uiterlijk zaterdagmorgen 12.00 uur). U krijgt 2 mogelijkheden te zien. Een vakje voor medewerkers en eentje voor gemeenteleden. Wanneer de aanmelding gelukt is krijgt u een automatische bevestiging. Let op: dit kan in de SPAM terecht komen! Mocht de teller bij de gemeenteleden op 0 staan, dan zijn er helaas geen plaatsen meer beschikbaar. Wij vragen u dringend om u NIET als medewerker op te geven als u die zondag niet meewerkt in de dienst.

Wanneer u zich opgeeft via de computer dient u een emailadres en telefoonnummer in te voeren.
Mocht het niet lukken via de computer dan kunt u zich telefonisch opgeven op donderdagavond van 19.00 – 21.00 uur; Vrijdag- en zaterdagmorgen van 10.00 – 12.00 uur. Het telefoonnummer is: 06 57385198

Mocht u onverhoopt toch niet kunnen komen, dan kunt u zich tot zondagmorgen 08.30 uur afmelden op reserveringkerkdienst@pkndieren.nl. Dit emailadres kunt u eventueel ook gebruiken als u geen eigen emailadres heeft.

Uiteraard gelden de algemene coronaregels van de 1,5 meter, een neus-mondkapje en handen ontsmetten. En thuis blijven bij corona gerelateerde klachten.

De commissie Vieren in Coronatijd (ViC),
Stef Nieuwland, Rita Pol, Zwanet van Lenthe en Rini van Dijkhuizen