Ieder jaar organiseert de jeugdraad een theaterdienst.

In één weekend wordt met een groep jongeren in de leeftijd van 12-19 jaar een theaterdienst in elkaar gezet. Ieder jaar wordt een nieuw thema gekozen, de laatste jaren hebben we o.a, “Jona”, “David”, “Ruth”, “de Woestijn” en “de Coole Gast” , “on the road” gedaan, en vorig jaar het stuk “lef!”.

Wat houdt het in? Op vrijdagavond en op zaterdag gaan we de dienst in elkaar zetten, door het uitwerken van de scenes, maken van filmpjes, maken van decors, en instuderen van de muziek en zang. Het Ontmoetingskoor ondersteunt ons met de muziek en zang. Op zondagochtend is het showtime tijdens de kerkdienst!

Theaterdienst 2017

19/20/21 mei staat het Theaterweekend voor dit jaar gepland. Met een enthousiaste groep is het basisscript uitgeschreven, maar we kunnen uiteraard niet zonder jullie als spelers, zangers, muzikanten enz.

Het thema is “één voor allen, allen voor één”.

Op zondag 7 mei gaan we het filmpje al opnemen en hebben we jullie dus al nodig! kom dus om 10.00 uur naar de Ontmoetingskerk. Graag in sportkleren ( niet rood!). Teamsport is namelijk één van de thema’s van het stuk. Tot dan!

Alvast aanmelden is handig! dat kan bij martin.spaander@gmail.com 

groeten van Angelique, Anneke, Martin, Joke, Silvia en Alexandra