Ja, we mochten weer echt fysiek naar de kerk. Voor de dienst van 12 juli j.l. konden 50 gemeenteleden zich inschrijven. 32 Mensen hebben dat gedaan. Dat was erg fijn. Wij zagen veel opgewekte, blije gezichten de Ontmoetingskerk in komen. Met een kleine 50 personen (alle medewerkers meegeteld) hebben wij deze zondag gevierd. De bankjes voor de kinderen stonden klaar. Ook zij zijn van harte welkom! Hopelijk kunnen we aankomende zondag 19 juli meer mensen verwelkomen. Het aantal inschrijvingen wordt verhoogd naar 60 mensen. U hoeft zich niet bezwaard te voelen als u er 12 juli was en zich nu opnieuw weer aanmeldt. Iedereen is van harte uitgenodigd.

Het was een beetje wennen dat wij zo ver uit elkaar zaten, maar ondanks de afstand ervaarden wij zeker een gemeenschapsgevoel. Elkaar ontmoeten, even een klein praatje maken, ondanks het feit dat er geen koffiedrinken was, het kon weer. Maar daar komt verandering in! Bij mooi weer, houd dus de buienradar in de gaten, gaan we buiten koffiedrinken na de dienst. Er zullen wat stoelen en een tafel buiten neergezet worden. Natuurlijk op 1,5 meter afstand.

Houd de zondagsbrief en de website in de gaten voor nieuwe informatie. Er is een grote kans dat we binnenkort ook weer mogen zingen in de kerk.

   

Namens de protocolgroep Veilige Herstart Kerk – Stef Nieuwland, Rita Pol en Zwanet van Lenthe –

Rini van Dijkhuizen -ouderling communicatie