U bent van harte welkom deze zomer op de kerkmarkt op vrijdagmorgen van 10.00-11.30 uur.

Bij mooi weer houden we de markt buiten; is het te fris of regenachtig dan is de hal van de kerk omgetoverd tot gezellige markt. Jullie hoeven dus niet over te slaan bij minder weer. Iedereen is altijd van harte welkom.

Bijpraten tijdens het koffiedrinken met zelfgemaakte koek/gebak en zelfgekweekte groente/fruit kopen, of lekkere jam, kalebassen en diverse zelfgekweekte plantenstekjes. Ook van de Bronkhorster molen zijn weer artikelen te koop.

Heeft iemand een groentetuin en levert deze overmatig veel op, schroom dan niet dit aan ons te schenken zodat wij het kunnen verkopen voor ons doel in Colombia. Wij zijn daar erg blij mee, ook eigengemaakte jam. 

De opbrengst van de 3e kerkmarkt is € 308,32 netto; bestemd voor “Stichting de Kleine Arbeider” – onderwijs voor kansarme kinderen in Colombia, met name Bogotá. Op dit moment hebben we voldoende plastic bakjes/doosjes.

Zeer de moeite waard om een bezoek te brengen aan de markt, te vinden in/bij de Ontmoetingskerk, Adm. Helfrichlaan 54 te Dieren; iedere vrijdagmorgen van 10.00 – 11.30 uur t/m vrijdag 16 september.

Aanleveren van artikelen iedere vrijdagmorgen vanaf 9.30 uur.

Werkgroep Kerk in Actie Dieren, Spankeren e.o.