Zingen geeft vreugde en het is heerlijk klanken over te laten gaan in kleur of zo je wilt kleuren over te laten gaan in klank. We werken met onze stem in vrije klank, zo neem je je eigen expressie mee in het werken met verschillende kleuren en materialen. Ontdek welke kleur je aanspreekt en welke juist niet. Ontdek welke klank op dat moment uiting geeft aan wat er is. Ontdek wat dit zegt over jou, op dit moment in je leven.
Mocht je denken ik zing vals en schilderen kan ik ook niet, we nodigen je van harte uit, wat je aan klank en kleur in je hebt is genoeg. Deze workshop bestaat uit 4 middagen.

Data: 14 oktober 2015, 13 januari, 16 maart en 1 juni 2016
Tijd: 13.00 – 16.00 uur
Plaats: Harderwijkerweg 22, Laag Soeren
Aanmelden: Els Topelberg, tel.: 0313 619657, e-mail: elstopelberg@hotmail.com
Lidy Rauwerink, tel.: 0313 619726, e-mail: nlrauwerink@hotmail.com
Kosten: € 40,00

Voor deze workshops vragen we meer dan gebruikelijk is in deze brochure. De opbrengst gaat echter naar een goed doel en dat zal dit keer zijn: Stichting Child of Uganda t.w. het Foodstepproject.
De mensen achter dit project ontfermen zich over kinderen die van de straat worden geplukt, in een leegstaande gevangenis worden ondergebracht en waar vervolgens behalve 1 maaltijd per dag niet meer naar omgekeken wordt. Door middel van onze bijdrage willen wij het werk van deze mensen ondersteunen omdat voor de toekomst van deze kinderen meer nodig is dan 1 warme maaltijd en een gevangenis als onderdak.