Zingen en Vertellen in Dieren

Wie in het nieuwe jaar zijn of haar talent wil ontplooien op het gebied van zingen en vertellen is welkom op zaterdag 30 januari in de Ontmoetingskerk in Dieren.

Deze dag wordt een koor gevormd van ervaren en onervaren zangers. In de vorm van een workshop wordt  gewerkt aan verschillende liederen met als thema ‘Landen’. Dirigenten Miranda Stevels en Wim de Jong met Marieke van Voorst op piano begeleiden de deelnemers naar een echte uitvoering.

Is zingen niet je sterkste punt maar vertel je graag verhalen dan is deze dag uitermate geschikt om daar mee aan de slag te gaan. Roelf Lanting verzorgt een workshop ‘Verhalen vertellen’ en aan het eind van de dag kun je je eigen verhaal aan het publiek laten horen. Ook hier is het thema ‘Landen’.

Muziek en verhalen worden aan het eind van deze dag gepresenteerd in een gezamenlijke uitvoering waarbij toeschouwers hartelijk welkom zijn.

Ontmoetingskerk, Adm. Helfrichlaan 54 in Dieren . Aanvang 10.30 uur, inloop vanaf 10.00 uur. Kosten € 10,00 p.p. incl. koffie, lunch, liedboekje.

Uitvoering 17.00 uur. Hiervoor is de entree gratis.

 

Opgave koor bij: Elly Meijer: telefoon, 0313 421790 of email: gjmenemp@xs4all.nl , bij opgave vermelden welke stem men zingt

Opgave Verhalen bij: Roelf Lanting: telefoon 0313 413042 of email: r.lanting@upcmail.nl