Beste mensen,

Heel hartelijk welkom in deze dienst. Eigenlijk zou dat welkom moeten zijn namens de Eusebiusparochie, want deze viering stond oorspronkelijk gepland in de Emmaüskerk. Wij zijn erg blij dat we in deze viering ondanks alle coronamaatregelen toch met elkaar kunnen samenzijn: thuis en in de kerk. Thema van de viering is vrede maakt het verschil. Aangereikt werd een prachtig verhaal uit Daniël over het schrift op de muur; wij kozen als tegenhanger de woorden van Paulus uit de Korinthiërsbrief. Wij hopen met elkaar op een fijne en gezegende viering.

Kerkmarkt 2020
Wanneer u dit leest is de laatste markt achter de rug.
Wat waren het weer gezellige dagen met steeds een goedgevulde kraam met velerlei artikelen.
Heel veel mensen hebben de weg naar de markt gevonden en veel uitgegeven. De definitieve opbrengst zal zondag bekend worden gemaakt; t/m vrijdag 11 september is de opbrengst € 2.186,75 netto. Een geweldig resultaat. Via Kerknieuws informeren wij over de totaalopbrengst.

Start koffieochtenden
Jammer dat de kerkmarkt voor dit jaar is afgelopen werd door veel mensen gemeld; het was zo gezellig.
Maar vanaf donderdag 1 oktober a.s. wordt weer de koffieochtend georganiseerd door de Pastorale Raad. Vanaf donderdag 1 oktober a.s.
1 x per 14 dagen van 10.30 – 12.00 uur kan gezellig worden bijgepraat in de hal van de Ontmoetingskerk onder het genot van een kopje koffie/thee met iets lekkers. Iedereen is van harte welkom.

Een hartelijke groet namens de werkgroep Kerk in Actie Dieren, Ria van Voorst-Lockhorst

 

Zondag 27 september houden we startzondag. Meer informatie staat in de bijlage bij deze zondagsbrief. Wacht niet te lang met aanmelden. Dat kan nu al! Die zondag is er een korte viering die begint om 11.00 uur.

Woensdag 30 september is er een gemeenteavond. Die avond willen we het rapport van de werkgroep ‘Samen …gaan’ met elkaar bespreken. Noteert u de datum vast in uw agenda. Meer informatie volgt.

Met een hartelijke groet aan u allen,
mede namens diaken Ronald Heinen en mijn collega’s,
ds. Frans Ort