Ontmoetingsmaaltijd

Sinds 1985 vindt tweemaal per maand op donderdagavond (met uitzondering van feest- en vakantiedagen) een Ontmoetingsmaaltijd plaats. Deze maaltijd wordt vanaf 18.00 uur tot ongeveer 19.00 uur gehouden in de Gele Zaal van de Ontmoetingskerk. Ook personen die géén lid zijn van de kerk zijn van harte welkom. De vergoeding voor de maaltijd bedraagt slechts €3,50 voor volwassenen en €1,75 voor kinderen.

Een aantal kookgroepjes, bestaande uit 3 à 4 personen, kookt om beurten en bepaalt de keuze van het menu, doet boodschappen en dekt de tafels. Er is altijd een warm hoofdgerecht en een smakelijk nagerecht. De tafels worden sfeervol gedekt, bloemen zullen nooit ontbreken. Iemand van de aanwezigen opent de maaltijd op gepaste wijze en aan het slot wordt een lied gezongen.

Mocht u als vaste bezoeker iemand willen verrassen met een waardebon voor een gratis deelname, dan kan dat ook.

Als u wilt mee-eten om de sfeer te proeven of om vaste gast te worden, noteer dan uw naam op de intekenlijst die op de balie ligt rechts van de ingang naar de kerkzaal.

Telefonisch aan- en afmelden kunt u bij koster W. Eenink op de dinsdagmorgen die vooraf gaat aan de maaltijd tussen 11.00 en 12.00 uur, telefoon: 0313 – 416521 (b.g.g. 437779).

Heeft u zelf wel zin om mee te koken en/of wilt u zich eerst oriënteren, neem dan gerust contact met mij op. U bent van harte welkom.

Coördinatie en informatie:
Joop van der Meulen, Zutphensestraatweg 102,
Telefoon: 0313 – 437779, E-mail: J.v.d.Meulen74@kpnplanet.nl