Een actie van de Protestantse gemeente Dieren. Iedereen mag meedoen!

In deze onzekere tijd vol Corona-nieuws hebben we grote behoefte aan ander nieuws: goed nieuws. In het kerstverhaal spelen engelen een belangrijke rol bij het brengen van het goede nieuws. Daarom organiseert de Protestantse gemeente Dieren de actie ‘Stuur een engel’.

Download de Engelen: Engel_A5-3

Schrijf op een van de engelen wat voor u op dit moment goed nieuws is of waar u blij van wordt. Als u wilt kunt u de engel ook nog kleuren of versieren. Lever deze engel in bij de Ontmoetingskerk (Admiraal Helfrichlaan 56) of in de brievenbus van de kerk (Domeinlaan 2). Of stuur uw engel op naar Ontmoetingskerk, Domeinlaan 2 6952 HB  Dieren. Of scan uw engel en stuur die per email naar: drukkerij@pkndieren.nl. U mag uw naam erbij zetten, maar dat hoeft niet. Alle engelen komen voor in de kerk te hangen en iedere zondag zal de voorganger aandacht besteden aan een paar nieuwe engelen. Zo willen we het goede nieuws met elkaar delen. Meer engelen opsturen mag ook!

Maar u kunt nog meer doen. U kunt ook engelen sturen naar familie, buren, vrienden, enz…. Met daarop goed nieuws of een mooie wens. Wij nodigen iedereen van harte uit om aan deze actie mee te doen. Hopelijk worden er veel engelen gestuurd met veel goed nieuws en mooie wensen.

Namens de Protestantse gemeente Dieren,

Kees Bochanen, predikant